Geen filteropties mogelijk
Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

Wijnverpakkingen

Om een cadeau perfect te maken is een geschenkverpakking uitermate geschikt. Vaak gaat dit om cadeaupapier, maar luxe wijnverpakkingen zijn nog toffer en handiger!

Perfecte wijnverpakkingen voor diverse doeleinden

Bij Kaas & wijn gifts kan u terecht voor diverse soorten wijngeschenkverpakkingen. Zo zijn er speciale wijn- en champagnetassen beschikbaar die speciaal zijn ontwikkeld om een fles wijn of champagne en 2 glazen veilig af te kunnen leveren. Deze tassen zijn ook nog eens uitermate perfect voor bijvoorbeeld een picknick!

Ook zijn speciale wijnkisten om een fles wijn in stijl te kunnen schenken. Deze fraaie wijnkisten zullen veel indruk maken op de ontvangers. Bovendien zijn deze kisten inclusief handige wijnbenodigdheden zoals een fraaie kelnersmes. De wijnkist ziet er zo fraai uit dat deze gegarandeerd als opbergkist voor een fles wijn zal worden gebruikt!

Ook perfecte wijn-opbergkisten zijn de nostalgische schatkisten uit ons assortiment. Deze fraaie wijnkisten staan geweldig in ieder huishouden en zijn perfecte geschenken! Ook kan u deze natuurlijk voor uw eigen huishouden gebruiken. Gegarandeerd dat bij uw volgend feestje deze kisten veel aandacht zullen vangen!

Kies voor een tof wijnpakket!

Bent u op zoek naar andere geschenkpakketten? Of wilt u een aantal wijnbenodigdheden aan de schatkisten toevoegen? Het kan allemaal! Bekijk onze wijnsets categorie of neem contact op voor de mogelijkheden van een cadeaupakket op maat!

Naast diverse wijnbenodigdheden toevoegen aan een wijn-schatkist is het natuurlijk ook mogelijk om kaasbenodigdheden aan de geschenkpakket toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor fraaie kaasborden om samen met een fles wijn in een wijnverpakking te schenken.

Geef de geschenken de ‘finishing touch’

Om de geschenken compleet te maken kan u kiezen voor het personaliseren ervan. Bij Kaas & wijn gifts kan u terecht voor zowel bedrukkingen als het graveren van de geschenken. Bedruk de wijntassen met uw bedrijfslogo om er zo een echt relatiegeschenk van te maken. Of bedruk de schatkist met een persoonlijke en leuke zin en maak zo het perfecte cadeau voor een vriend, kennis of familielid.