Prijs

t/m

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • 2 delige wijnset

  2 delige wijnset

  Vanaf € 2,95
  Minimale bestelling : 5
  2 delige wijnset

  2 delige wijnset

  Vanaf € 2,95
 • Belgio 2-delige wijnset

  Belgio 2-delige wijnset

  Vanaf € 5,75
  Minimale bestelling : 5
  Belgio 2-delige wijnset

  Belgio 2-delige wijnset

  Vanaf € 5,75
 • Valdi 3-delige wijnset

  Valdi 3-delige wijnset

  Vanaf € 5,95
  Minimale bestelling : 3
  Valdi 3-delige wijnset

  Valdi 3-delige wijnset

  Vanaf € 5,95
 • Belgio 4-delige wijnset

  Belgio 4-delige wijnset

  Vanaf € 6,95
  Minimale bestelling : 3
  Belgio 4-delige wijnset

  Belgio 4-delige wijnset

  Vanaf € 6,95
Per pagina:

Wijnsets

Wijngeschenken zijn altijd handige en vaak erg fraaie geschenken om te geven die iedereen wel zal waarderen. Ze zijn immers vaak multifunctioneel. Wijnbenodigdheden zijn daarnaast ook uitermate geschikt om met elkaar gecombineerd te worden om zo een geheel wijngeschenkpakket als cadeau te geven.

Wijnsets in diverse combinaties

De wijnsets uit ons assortiment bestaan uit vele verschillende combinaties van wijnbenodigdheden en wijngeschenkverpakkingen. Zo bestaan vele wijnsets uit een combinatie van fraaie kelnersmessen, wijn- en champagnestoppen, druppelringen en schenktuiten.

Daarnaast worden de wijnsets in diverse fraaie geschenkverpakkingen geleverd. Zo zijn er diverse fraaie verpakkingen in de vorm van doosjes, maar ook in de vorm van een wijnfles en zelfs een wijnset inclusief schaakspel. Er zijn zelfs wijnsets die bestaan uit onder andere een verpakking waar een hele fles wijn in past.

Uw eigen combinatie

Al hoewel er veel variatie bestaat in ons assortiment wijnsets is het ook mogelijk om uw eigen cadeaupakket op maat samen te stellen. Zo is het niet alleen mogelijk om nieuwe toffe combinaties van wijnbenodigdheden te maken, u kan natuurlijk ook een mooie wijnset met één of meerdere kaasplanken combineren. Voor de voorwaarden en mogelijkheden van het cadeaupakket op maat neem contact op!

Diverse wijngeschenken

Voor een tof wijnpakket op maat bekijk onze diverse wijncategorieën. Bekijk bijvoorbeeld onze wijnbeluchters om als toevoeging aan een wijnset te gebruiken. Deze wijnbeluchters zijn perfect om de wijn op smaak te brengen voordat deze geserveerd wordt.

En bij een perfect smakende wijn past natuurlijk een lekker stukje kaas. Maak daarom het feest compleet met bijpassende kaasbenodigdheden. Een leuke avond wordt compleet met een lekker wijn en kaas geserveerd op originele kaasplanken.

Personaliseer uw cadeau!

Voor het personaliseren van de wijn- en kaasgeschenken kan u bij Kaas & wijn gifts terecht voor diverse bedrukkingen en graveringen. Graveer de wijnset bijvoorbeeld met een persoonlijke tekst voor die goede vriend of met een toffe afbeelding of logo voor persoonlijk gebruik. Of natuurlijk wanneer het om een relatiegeschenk gaat, met uw bedrijfslogo en -naam.