Geen filteropties mogelijk
Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

Wijnkoelkasten

Niet ieder huis heeft de ruimte om u van een wijnkelder of een wijnopslagplaats te kunnen voorzien. Met een wijnkoelkast bewaart u uw flessen wijn altijd op de juiste temperatuur. De wijnkoelkasten hebben ook nog eens een fraai design en zijn een echte eyecatcher in de keuken. 
 

Voor iedere ruimte een wijnkoelkast

Bij Kaas en Wijn Gifts hebben wij mooie wijnkoelkasten in het assortiment. Deze wijnkoelkasten hebben verschillende opslagcapaciteiten, zodat er altijd wel een maatje bij zit wat in uw keuken past. Omdat de wijnkoelkasten een bescheiden maatje hebben, nemen ze niet al te veel ruimte in en passen ze dus in vrijwel iedere keuken. Met een wijnkoelkast hebt u uw favoriete wijn binnen handbereik en deze is ook nog eens direct op de juiste drinktemperatuur.
 

Goede bewaarplaats voor wijn

Een wijnkoelkastje is een ideale bewaarplaats voor uw wijn op feestjes. Met een compact tafelmodel wijnkoelkast hebt u altijd genoeg flessen gekoeld liggen. U voorkomt hiermee dat u tussentijds het feestje moet verlaten omdat u meer wijn moet halen uit de keuken of de kelder. U kunt gewoon bij uw gasten blijven, zodat u niets van de feestelijkheden hoeft te missen. U hoeft niet bang te zijn dat een wijnkoelkast niet mooi zal staan. De wijnkoelkasten hebben een mooi design en door het glazen venster hebt u altijd zicht op uw voorraad en weet u op tijd of er nog aangevuld moet worden.
 
Een wijnkoelkast kan gebruikt worden voor meerdere soorten wijn. In de rekken kunnen verschillende soorten flessen bewaard worden en met behulp van de temperatuurschakelaar kunt u heel eenvoudig zelf de gewenste bewaartemperatuur instellen.
 
Wijn is een drankje wat zeer veeleisend is als het op bewaren en serveren aankomt. Als deze drank niet goed bewaard wordt dan kan dat invloed hebben op de smaak. Als u uw favoriete drankje zo goed mogelijk wil bewaren dan helpt een wijnkoelkast u daarbij. Als de wijn op de juiste temperatuur bewaard wordt dan smaakt deze extra lekker en komt de smaak het beste tot z’n recht. Wijnkoelers als aanvulling hiervoor zijn ook erg handig. Zo kan u een fles op tafel laten staan en hoeft u dus niet steeds naar de keuken te lopen!
 

Het perfecte geschenk

Kleine wijnkoelkasten zijn niet zo duur in de aanschaf. Voor iets meer dan 100,- hebt u al een mooi model in huis. U kunt uw wijnkoelkast ook nog voorzien van een bedrukking naar keuze. U kunt bijvoorbeeld uw naam erin laten graveren of een andere persoonlijke tekst.
Een mooie wijnkoelkast misstaat ook niet in de kantine op het werk of in het kantoor. U kunt met klanten proosten op een goede samenwerking met een gekoeld drankje uit uw eigen wijnkoelkast. U kunt de wijnkoelkast dan voorzien van het logo van uw bedrijf.
 
Een wijnkoelkast met persoonlijke bedrukking is natuurlijk ook een ideaal geschenk voor een ander. Een wijnkoelkast kan een prachtig huwelijkscadeau zijn. U kunt bijvoorbeeld de namen van de bruid en bruidegom erop laten bedrukken en de datum van de huwelijksvoltrekking. Een wijnkoelkast is een mooi afscheidscadeau als uw kind zelfstandig gaat wonen of als housewarming gift voor vrienden.
 
Met een wijnkoelkast geeft u een prachtig cadeau wat ook nog eens zeer praktisch is. Een wijnkoelkast is een zeer origineel cadeau waarmee uw vrienden en familie echt kunt verrassen. Een wijnkoelkast gaat heel lang mee en is daarom zeer duurzaam. U weet zeker dat u aan dit cadeau uw geld goed hebt besteed.

Vele opties bij Kaas & wijn gifts!

Mocht u toch andere wijngeschenken willen bekijken? Bij Kaas & wijn gifts bent u aan het goede adres! Wij bieden vele handige wijn- en kaasgeschenken die hand in hand gaan. Kies bijvoorbeeld voor het combineren van kaasplanken met een wijnkoelkast, of kies voor handige wijnopeners in een leuke wijnverpakking.