Geen filteropties mogelijk
Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

Wijnkaraffen

Wijnkaraffen zorgen voor de perfecte ontwikkeling van de geur en smaak van de wijn, waardoor deze volledig tot zijn recht komt. Er zijn speciale wijnkaraffen voor zowel rode als witte wijn. Een niet te missen wijnaccessoire voor de echte wijnliefhebber.

De wijnkaraf voor iedereen!

Een wijnkaraf is een perfect geschenk voor de echte wijnliefhebber. Ook wanneer hij of zij al een wijnkaraf heeft is het een welkome aanvulling. Zo kan de ontvanger naar behoefte afwisselen of natuurlijk twee tegelijkertijd gebruiken tijdens een feestje!

Ook voor mensen die niet veel verstand hebben van wijn is een wijnkaraf een geschikt geschenk. Zij zullen niet vaak echt op smaak gebrachte wijn proeven. Of hebben dit misschien wel nog nooit geproefd! Wijnliefhebber of niet, zij zullen de wijn met perfect ontwikkelde geur en smaak absoluut op prijs stellen!

Wijnkaraffen zijn er voor zowel rode als witte wijn. Op onze webshop vindt u meerdere karaffen die speciaal gemaakt zijn voor rode wijn. Deze komen in diverse vormen, met verschillende literinhouden en met of zonder wijnglazen. Maar naast deze bekende wijnkaraffen voor rode wijn zijn er ook speciale karaffen voor witte wijn. Deze hebben een roestvrijstalen buis waar ijs in gedaan kan worden om zo de witte wijn lekker koel te houden.

Het alternatief: de wijnbeluchters!

Mocht u de wijn liever rechtstreeks uit de fles schenken maar toch goed op smaak willen brengen, dan zijn wijnbeluchters de perfecte oplossing. En uiteraard zijn deze en andere wijngeschenken prima te combineren tot thema-geschenkpakket. Bekijk de cadeausets op onze webshop of neem contact op voor de mogelijkheden van een cadeaupakket op maat!

Kies voor een cadeaupakket!

De wijnkaraffen of wijnbeluchters zijn prima aan te vullen met geschenken zoals wijnkoelers, maar ook met diverse kaasgeschenken. Kaas gaat namelijk erg goed samen met wijn. Kies er daarom voor om een wijnkaraf te combineren met kaasplanken in een tof cadeaupakket.

Creëer het perfecte cadeau: kies voor bedrukken of graveren!

Maak het geschenk persoonlijk met een leuke bedrukking of gravering. Of natuurlijk wanneer het een relatiegeschenk betreft, bedruk het geschenk met het logo van uw bedrijf! Voor vele bedrukkingen en graveringen bent u bij Kaas & wijn gifts aan het juiste adres. Voor de exacte mogelijkheden, neem contact op!