Geen filteropties mogelijk
Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

Wijn overig

Voor vele functionele en handige wijngeschenken bent u bij Kaas & wijn gifts aan het juiste adres! Voor uzelf, voor een vriend of kennis of natuurlijk als relatiegeschenk!

Het nut van de wijnthermometer

Om wijn op de meest ultieme smaak te kunnen serveren is de temperatuur belangrijk. Witte wijn moet vaak gekoeld zijn terwijl de rode wijn beter op kamertemperatuur geserveerd kan worden. Om de witte wijn goed gekoeld te houden zijn wijnkoelers uitermate geschikt. Maar om precies te weten wanneer de wijn op de juiste temperatuur is, is een wijnthermometer erg handig. Bij ons zijn er meerdere modellen beschikbaar. Zo is er een wijnkoeler die om de wijnhals gehangen kan worden, en is er een handige wijnkoeler die handig om de fles te bevestigen is.

De handige wijnopbergers!

Voor feestjes is wijn een perfect drankje om van te genieten. Maar wanneer u veel flessen hebt is het vaak lastig om deze handig en veilig op te bergen. In ons assortiment wijngeschenken zijn meerdere wijnopbergers aanwezig. Deze opbergers zien er ook nog eens er goed uit waardoor u de wijn binnen het zicht kan bewaren. Dit ziet er sjiek uit en is ook nog eens hartstikke handig!

De wijnopbergers vindt u in de ‘stacker’ vorm maar ook in de vorm van het traditionele wijnrek. Daarnaast zijn er ook wijnbeschermers voor losse flessen. Deze zorgen ervoor dat de fles wijn beter beschermd is. Zo wordt de kans dat de fles wijn tijdens het vervoeren kapot gaat geminimaliseerd. Bovendien zorgt de beschermer ervoor dat er geen wijn lekt op uw andere goederen, zelfs niet wanneer de fles zou breken!

Ideale beschermers

Naast de fles wijn wilt u natuurlijk ook de tafel beschermen! Dit kan op stijlvolle wijze met wijnonderzetters van leisteen. Net zo handig als andere onderzetters alleen creëert u nu een zeer toffe sfeer! Maar naast de tafel beschermen van de wijnglazen wil u dit natuurlijk ook voor de wijnfles doen. Een simpele onderzetter zal niet in alle gevallen genoeg zijn. Kies daarom voor een fraaie wijnschaal! Deze vangt alle wijndruppels op en staat ook nog eens zeer geslaagd op tafel!

Bedruk en graveer uw geschenk!

Om van de fraaie wijngeschenken de perfecte cadeaus te maken kan u bij Kaas & wijn gifts terecht voor vele bedrukkingen en graveringen. Bedruk bijvoorbeeld de wijnopberger met het logo van uw bedrijf of graveer de leistenen onderzetteer met korte leuke teksten. Voor de mogelijkheden neem contact op!

Diverse geschenkpakketten!

Ook is het mogelijk om bij ons wijngeschenkpakketten aan te schaffen. Bekijk ons assortiment wijnsets of neem contact op voor de mogelijkheden op het gebied van een cadeaupakket op maat. Combineer bijvoorbeeld een wijnonderzetter met een wijnschaal of zelfs met kaasgeschenken zoals kaasplanken!