Wijn

Wijn

Als u moeite hebt met het uitzoeken van een mooi cadeau, denk dan eens aan een wijn gift. Wijn gifts zijn bruikbare cadeaus die er bovendien ook nog eens heel mooi uitzien. Met een goede fles wijn en een mooie bijpassende accessoire maakt u iedereen blij. Wijn gifts passen in ieder huishouden.

Laat een goede indruk achter

Wat de aanleiding ook is, met een goede fles wijn maakt u altijd indruk. Mooie wijnkaraffen en chique wijnglazen geven aan dat u gevoel voor stijl hebt. Met deze wijn gifts verrast u de ontvanger vast en zeker. Als u op bezoek gaat bij vrienden die net verhuisd zijn, moet u niet vergeten een lekker wijntje mee te nemen om samen op de nieuwe stek te kunnen proosten. Als u daarbij mooie wijnopeners cadeau doet scoort u helemaal punten. Dit is namelijk één van de eerste dingen die zoek raken tijdens een verhuizing.

Laat de fles wijn verpakken in een luxe wijnverpakking waar de wijn stijlvol in bewaard kan worden. Er zijn ook verpakkingen waar bruikbare extra’s in zitten zoals, een kurkentrekker, een flessenstop en een druppelvanger.

Een liefdevol gebaar

Als u naar een feestje of verjaardag gaat kan u eigenlijk niet met lege handen aankomen. Ook al vindt u een cadeau bedenken nog zo moeilijk, er is altijd wel iets waarmee u de gastheer of gastvrouw kunt verrassen. Met een wijn gift heeft u altijd een topper in handen. Geef bijvoorbeeld elegante wijnkoelers of een luxe verpakte wijnset cadeau. Deze cadeaus zijn altijd praktisch en omdat het oog ook wat wil, hebben ze ook nog eens een smaakvol design. Wees origineel en doe een wijn gift cadeau.

Maak uw geschenk persoonlijk!

Ook voor het personaliseren van de geschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel diverse bedrukkingen als graveringen zijn mogelijk. Graveer bijvoorbeeld een toffe wijnkoeler met de namen en datum van het huwelijk van een goede vriend. Of bedruk een originele kaasplank met een slogan en het logo van uw bedrijf voor een echt tof relatiegeschenk. Voor de mogelijkheden neem contact op!