Contact

Kaas & wijn gifts geschenken

Geschenken op het gebied van kaas en wijn zijn geschikt voor elke gelegenheid. Wij leveren leveren wij onze geschenken uitsluitend aan zakelijke klanten.

Kaasgeschenken

Kaas is één van de meest bekende en populaire snacks in Nederland. Echter maken maar weinig mensen gebruik van speciale kaasgerij. In plaats daarvan wordt vaak gebruik gemaakt van een eetbordje en een simpel mes. Maar de kaas serveren op kaasplanken met een kaasmes erbij maakt vaak juist een zeer goede indruk op de visite!

Bovendien hebben producten zoals kaasmessen nog meer voordelen dan alleen een goede indruk achterlaten. Het kaasmes is te vinden in vele varianten waardoor er voor elke soort kaas het perfecte kaasmes bestaat. Niet alleen zorgt u ervoor dat de kaas gemakkelijk en stijlvol gesneden zal worden, ook loopt u geen risico dat een mes zal breken! Dit is vooral van belang bij oude kaas.

Voor in Nederland en het buitenland!

Kaasgeschenken zijn uitermate geschikt voor Nederlanders. Want Nederlanders zijn echte kaasliefhebbers! Een echt kaasmes en een origineel uitziende kaasplank zal het daarom goed doen in vrijwel elk Nederlands huishouden. Maar kaasgifts zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld buitenlandse zakenrelaties. Nederland staat bekend om kaas. Een echt kaasgeschenk zal het daarom goed doen! Bekijk de categorie kaas voor een breed assortiment aan kaasgeschenken.

Wijngeschenken

Naast vele kaasgeschenken biedt Kaas & wijn gifts ook een breed assortiment wijngeschenken aan. Bekijk hiervoor onze categorie: wijn. Hier vindt u onder andere diverse soorten wijnkoelers. De wijnkoelers zijn perfect geschikt om wijn en andere drankjes koel te houden. Binnen de categorie wijnkoelers kan u een wijnkoeler kopen die geschikt is voor elke gelegenheid.

Zo zijn er onbreekbare kunststoffen wijnkoelers die erg geschikt zijn voor tuinfeestjes, een wijnkoeler hoes om gemakkelijk een fles wijn mee naar het strand te nemen en zelfs de 3-in-1 wijnkoeler. Deze wijnkoeler kan gebruikt worden om de wijn koel te houden en dient tevens als ijsemmer. Hierbij krijgt u ook twee verschillende deksels en een ijstang.

Perfecte gifts!

Kaas- en wijngeschenken zijn van nature zeer geschikte geschenken. En naast dat deze voor wijn en kaas te gebruiken zijn, zijn ze natuurlijk voor nog meer te gebruiken! Om van deze geschenken het perfecte geschenk te maken, is het ideaal om te kiezen voor het bedrukken of graveren van de geschenken.

Kies bijvoorbeeld voor een kurkentrekker graveren met een leuke tekst die persoonlijk is voor de ontvanger, of kies voor een kaasplank met logo van uw bedrijf zodat u het perfecte relatiegeschenk hebt!

Vrijwel alle geschenken zijn te bedrukken of graveren. Van een flesopener bedrukken tot een wijnkoeler graveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Geschenksets!

Bij Kaas & wijn gifts bent u ook aan het juiste adres voor geschenkpakketten. Bekijk de pakketten op onze webshop of stel zelf een leuk themapakket samen. Combineer bijvoorbeeld diverse wijn- en kaasgeschenken voor een echt tof geschenk! Bij ons kan u namelijk terecht voor een geschenkpakket op maat! Neem contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden.