Kaas

Kaas

Het juiste cadeau geven blijft een uitdaging. Sommige mensen lijken alles al te hebben en sommigen lijken juist met niets tevreden te zijn. Met kaas gifts kan u nooit de mist ingaan. Kaas is lekker, kan u met anderen delen en een kaasgift is stijlvol verpakt. Met kaas gifts heeft u een goede binnenkomer op ieder feestje.

Nederland kaasland

In Nederland eten we gemiddeld zo’n 15 kilo kaas per persoon per jaar. U kan dus wel stellen dat kaas een populaire lekkernij is. Kaas is enorm veelzijdig. U kan kaas nuttigen als broodbeleg of u kan het gebruiken om gerechten zoals pasta’s en ovenschotels extra smaak te geven. Daarnaast zijn kaasplanken met diverse soorten kaas bij de borrel of op een feestje een graag geziene traktatie. Er zijn ontzettend veel soorten kaas. We kennen allemaal de jong, jong belegen en oude kaas. Er is 20+ kaas, 30+ kaas, Goudse kaas en Leidse kaas.

Kaas komt niet alleen van de koe. Er is ook romige geitenkaas en smaakvolle schapenkaas. Kazen met een speciaal smaakje doen het vaak goed op feestjes. Heeft u weleens pesto kaas of kaas met sambal geproefd? Serveer het uw gasten op mooie kaasborden en ze zullen verrast zijn.

Kaasgifts voor iedere gelegenheid

Met een kaasgift kan u altijd aankomen. Een aantal favoriete stukjes kaas op een houten broodplank met mooie wijnopeners erbij, maken een geschikt housewarmingcadeau. Een kaasgift met een goede fles wijn erbij is het ultieme geschenk voor de echte lekkerbek. Een pakket voor kaasfondue geeft u aan iemand die eigenlijk alles al heeft of waarvan u de smaak niet zo goed kent. Kortom, iedereen kan u verwennen met een originele kaasgift. Probeer het zelf maar eens.

Personaliseer uw geschenk!

Maak een geschenk perfect door deze te personaliseren. Voor alle doeleinden is het personaliseren van het geschenk een juiste keuze. Bijvoorbeeld een kaasplank graveren met een persoonlijke tekst voor een echt persoonlijk geschenk, een kaasplank met logo van uw bedrijf zodat de ontvanger bij gebruik aan uw bedrijf zal denken, of een wijnkoeler graveren met een toffe afbeelding voor eigen gebruik!

Bij Kaas & wijn gifts bent u aan het juiste adres voor het bedrukken of graveren van geschenken. Neem contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden!