Prijs

t/m

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Wijnkoeltas

  Wijnkoeltas

  Vanaf € 1,85
  Minimale bestelling : 12
  Wijnkoeltas

  Wijnkoeltas

  Vanaf € 1,85
 • Kunststof koeler

  Kunststof koeler

  Vanaf € 5,95
  Minimale bestelling : 6
  Kunststof koeler

  Kunststof koeler

  Vanaf € 5,95
 • Noron wijnkoelmanchet, Paul Bocuse

  Noron wijnkoelmanchet, Paul Bocuse

  Vanaf € 8,95
  Minimale bestelling : 6
  Noron wijnkoelmanchet, Paul Bocuse

  Noron wijnkoelmanchet, Paul Bocuse

  Vanaf € 8,95
 • Cielo wijnkoeler

  Cielo wijnkoeler

  Vanaf € 12,95
  Minimale bestelling : 3
  Cielo wijnkoeler

  Cielo wijnkoeler

  Vanaf € 12,95
 • Champagnekoeler

  Champagnekoeler

  Vanaf € 12,95
  Minimale bestelling : 3
  Champagnekoeler

  Champagnekoeler

  Vanaf € 12,95
 • Coulan wijnkoeler, Paul Bocuse

  Coulan wijnkoeler, Paul Bocuse

  Vanaf € 27,95
  Minimale bestelling : 1
  Coulan wijnkoeler, Paul Bocuse

  Coulan wijnkoeler, Paul Bocuse

  Vanaf € 27,95
Per pagina:

Wijnkoelers

Wijnkoelers zijn erg handig om uw favoriete drankje op de juiste serveertemperatuur te houden. Daarnaast ziet een fles wijn in een mooie wijnkoeler er ook ontzettend chique uit. Wijnkoelers zijn daarom niet alleen een leuke aanschaf voor uzelf, maar zijn ook een zeer geschikt cadeau voor een ander. Bij Kaas en Wijn Gifts hebt u de keuze uit diverse soorten.
 

De ultieme wijnervaring

Voor wijnliefhebbers draait het drinken van deze veelzijdige drank niet alleen om de smaak. Het gaat namelijk ook om de ambiance waarin gedronken wordt. De presentatie van de wijn heeft hier een grote invloed op. Als de wijn in een elegante koeler op tafel staat, met een mooie doek erover en de wijn wordt in de juiste wijnglazen geschonken die van te voren gepoleerd zijn, dan komt dat de wijnervaring ten goede. In de juiste omgeving met de juiste accessoires smaakt de wijn het lekkerst. Leg chique wijnopeners op tafel en serveer er wat lekkere toastjes en kaasjes bij en u hebt gegarandeerd tevreden gasten.
 

Het nut van wijnkoelers

Wijn is een complex drankje wat veel aandacht vraagt. De flessen moeten op de juiste temperatuur en in een donkere ruimte bewaard worden. Wanneer het tijd is om te serveren heeft deze drank weer een hele andere behandeling nodig. De ene wijnsoort komt het beste tot z’n recht op kamertemperatuur en de andere soort smaakt het beste wanneer deze iets gekoeld is. Wijnkoelers zijn ervoor gemaakt om uw wijn goed koel te houden. Daarnaast zijn ze een mooie aanvulling op een gedekte tafel.
 

Wijnkoeler voor iedere gelegenheid

Bij Kaas en Wijn Gifts vindt u diverse soorten wijnkoelers die voor verschillende soorten momenten gebruikt kunnen worden. Zo hebben wij handige kunststof wijnkoelers die uitermate geschikt zijn voor tuinfeestjes. De wijnkoeler is niet zo zwaar en is onbreekbaar.
 
Als u snel even een lekker gekoelde wijn op tafel wil zetten, dan zijn wijnkaraffen met koelstick een goede optie. Deze karaf kan zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden.
Bij een gezellige picknick in het park of op het strand hoort een lekker gekoeld wijntje. Met de wijnkoeler hoes is uw fles beschermd en wordt deze aangenaam koel gehouden. De hoezen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
 
Als u van plan bent een lekkere fles wijn cadeau te geven dan kunt u overwegen om deze in een leuke wijnkoeltas te overhandigen. De tas kan in de vriezer gelegd worden om op temperatuur te komen waarna u de wijnfles erin doet. De wijn wordt hierin handig vervoerd en dient meteen als luxe geschenkverpakking.
 
In onze webshop vindt u ook de 3-in-1 wijnkoeler. Deze veelzijdige koeler kunt u gebruiken om uw wijnfles of champagnefles koel te houden en kan tevens gebruikt worden als ijsemmer. Bij deze wijnkoeler krijgt u ook een ijstang en twee verschillende deksels.
Daarnaast vindt u in onze webshop nog veel meer wijnkoelers en wijnemmers van glas, acryl of rvs.
 
Al onze wijnkoelers kunnen voorzien worden van een persoonlijke touch door deze te laten bedrukken of om deze te laten graveren.